Selecteer een pagina

Onze specialisaties

 

BureauBlitz BV is een uitermate flexibel bureau en alle disciplines binnen de grafische branche zijn gesneden koek. Onze core business blijft vormgeving, maar steeds vaker leveren wij ook de volledige eindproducten. Van hoogstaand drukwerk tot mediaplaatsing. Een korte beschrijving van onze specialiteiten:

Ontwerp

Ontwerpen is ons vak. Onze passie. Wij maken creatieve, jonge en eigenwijze ontwerpen, die meer dan opvallen. En die vanzelfsprekend aansluiten op de huisstijl van ieder bedrijf of organisatie. Want naast creatievelingen zijn wij ook ‘huisstijlbewakers’. Zodat ook jouw bedrijf herkenbaar en eenduidig kan communiceren!

Drukwerk

BureauBlitz BV zorgt niet alleen voor een mooi ontwerp, maar ook voor een tastbaar product. Ofwel: drukwerk! Wij hebben contacten met diverse drukkers in de regio. En vanzelfsprekend verzorgen wij ook de volledige drukwerkbegeleiding. Zodat jij je kunt focussen op je eigen core business!

Internet

Behoefte aan een uitgebreide website voorzien van webshop, CMS of database gekoppelde besturingen? Geen enkel probleem, BureauBlitz BV ontwerpt de homepage en de technische achtergrond wordt binnen ons netwerk uitgevoerd door rasechte techneuten. Van een eenvoudige website tot aan de meest complexe uitvoeringen, wij verzorgen het totale plaatje!

Adverteren

Is het ontwerp van de advertentie geheel naar wens? Fijn, maar dan is het nog een heel geregel om deze op de juiste manier in de dag- of weekbladen te krijgen. Geen nood, dat regelt BureauBlitz BV. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de plaatsingen van advertenties in alle nationale en internationale media en kunnen wij – indien noodzakelijk – een uitgebreid mediaschema ontwikkelen (klantspecifiek).

En meer...

Specifieke disciplines vragen om vakkennis. Door onze ruime ervaring zijn wij inmiddels ook specialist op het gebied van fotografie en tekstschrijven/redigeren. En is de klus té specifiek, dan wordt externe versterking ingeschakeld.